HotFrost V115CE

2800 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Cooler este prezentat în culoarea albă tradițională. Eleganța și rigoarea deosebite ale acestui model sunt date de inserția culorii gri închis în zona de distribuție a apei. Acest model este ideal pentru absolut orice stil datorită design-ului său original și elegant, care include forme simple, linii sofisticate.

Punctul culminant al distribuitorului este robinetele îngrijite de tipul „împingeți cu o ceașcă”, ele sunt foarte ergonomice și convenabile, pentru că este necesară o singură mână liberă (în care se află cupa) pentru colectarea apei. Astfel de macarale sunt cele mai populare conform unui sondaj realizat de clienții noștri.

Cooler folosește un tip de răcire electronică, astfel încât să îți poți potoli setea cu un pahar cu apă rece. Puterea de încălzire îmbunătățită face ca acest dispozitiv să fie mult mai productiv, deoarece este capabil să încălzească până la șase litri de apă pe oră. Vă asigurăm că aceasta este o alegere excelentă pentru cei cărora le place să se trateze cu ceai fierbinte și cafea.

Un bonus plăcut pentru o serie de avantaje ale acestui cooler va fi un dulap situat în partea de jos, în care puteți păstra ceai, cafea, zahăr sau căni de unică folosință.

Produse similare
HotFrost  D115
HotFrost V118E
HotFrost V 115
HotFrost V118