HotFrost 45A red

HotFrost 45A red

În stoc
5500  lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Faceți cunoștință cu HotFrost 45A Red - acesta este un alt model popular cu funcția  de încărcare sus. Acest model nu numai că se va încadra perfect în interiorul oricărui stil, dar va deveni și un plus luminos datorită culorii sale roșii. Datorită încărcării de jos a sticlei, rezervorul de apă este ascuns în siguranță în interiorul dispozitivului, adică nu va atrage atenția și nu va atrage atenția.

Noul mecanism de încărcare a unei sticle de apă va fi apreciat de utilizatorii care deja s-au săturat de risipa constantă de energie și energie. De fapt, creșterea unei sticle complete de apă care cântărește aproape 20 kg nu este o sarcină ușoară! Datorită încărcării mai mici a sticlei, această problemă este rezolvată o dată pentru totdeauna. Acum este suficient să ridici pur și simplu întreaga capacitate deasupra podelei și să o așezi pe o platformă specială.

HotFrost 45A Red are câteva caracteristici mai frumoase:

- Există un buton separat pentru distribuirea apei la temperatura camerei. În plus, răcitorul oferă apă cu temperatură standard: caldă (≥ + 92 ° C) și rece (≤ + 10 ° C).

- În loc de două robinete de scurgere, unul este instalat - elegant și minimalist!

- Pe butonul de alimentare cu apă clocotită este instalat un blocaj special, care împiedică scurgerea accidentală a apei calde. Acest lucru va fi util în special pentru familiile cu copii mici care au început deja să exploreze în mod activ lumea.

- Cocoșul de scurgere este evidențiat; această iluminare de fundal poate fi pornită și dezactivată folosind un comutator de comutare separat pe spatele distribuitorului.

Produse similare
HotFrost 35AN
HotFrost V400AS
HotFrost 350ANET silver
HotFrost 45 AS
HotFrost 350ANET gold