HotFrost 35AEN

4000 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

HotFrost 35 AEN este unul dintre cele mai accesibile coolere.

Acesta diferă de modelele mai scumpe doar în ceea ce privește performanțele de răcire - HotFrost 35 AEN răcește apa până la o temperatură de 10-15 ° C, deoarece această unitate este echipată cu un modul de răcire electronic (termoelectric).

Toate celelalte opțiuni, cum ar fi performanțele de încălzire, viteza pompei și sistemul de pompare a apei în rezervoare la HotFrost 35 AEN, funcționează la fel ca coolere mai scumpe cu răcire de tip compresor.

Mânerele de pe panourile laterale și greutatea redusă (aproximativ 10 kg) de 35 AEN vă permit să o deplasați cu ușurință în spațiu, ceea ce este convenabil pentru curățarea camerei.

Principala caracteristică a acestui cooler, desigur, este un dulap pentru o sticlă de apă. Datorită acestui dulap și a piuliței convenabile de pe panoul de jos, este suficient să ridicați sticla la 2-3 cm de podea și să o așezați în răcor și să nu o ridicați la un metru înălțime.

Designul cu elemente din oțel inoxidabil permite coolerul să se încadreze în orice birou sau cameră de recepție sau într-un apartament obișnuit sau spații în stil loft.

Produse similare
HotFrost V900CS
HotFrost  V115B
HotFrost V115AE
HotFrost V 840
HotFrost V400BS