Set pentru copt "Tort de Ciocolata" 330g
Metoda de gătit:
Se adaugă 200 ml apă caldă sau lapte și 100 g de unt înmuiat sau margarină în conținutul pungii, se amestecă până se obține o masă omogenă. Puneți aluatul final într-un strat de 3-5 cm într-o matriță unsă cu unt sau margarină și coaceți 40-45 minute într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 180-200 C. Răciți biscuitul copt, tăiat în două părți și, ungeți-le cu smântână, combinați. Puneți crema deasupra și garnisiți cu frișcă.
ingrediente:
Făină de grâu premium, zahăr, lapte praf, pudră de cacao, melanj de ouă uscate, praf de copt (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu - bicarbonat de sodiu), aromă de vanilină.
Set pentru copt "Tort de Ciocolata" 330g
38 lei
Cantitatea
în Chișinău este
în Moldova este