HotFrost V115AE

HotFrost V115AE

În stoc
3900  lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

În linia HotFrost V115, răcitoarele sunt prezentate în diferite modificări: cu răcire cu compresor, cu răcire cu compresor cu dulap, cu răcire electronică cu dulap, cu frigider și cu încărcare mai mică a flaconului. O mare varietate de modele va satisface gustul chiar și celor mai pretențioși clienți.

Vom sta pe HotFrost V115AE mai detaliat.

Răcitorul este prezentat în culoarea albă tradițională. Eleganța și rigoarea deosebite ale acestui model sunt date de inserția culorii gri închis în zona de distribuție a apei. Acest model este ideal pentru absolut orice stil, datorită designului său original și elegant, care include forme simple, linii sofisticate.

Punctul culminant al distribuitorului este robinetele îngrijite de tipul „împingeți cu o ceașcă”, acestea sunt foarte ergonomice și convenabile, pentru că este necesară o singură mână liberă (în care se află cupa) pentru colectarea apei. Astfel de macarale sunt cele mai populare conform unui sondaj realizat de clienții noștri.

Racitorul utilizează un tip termoelectric de răcire. Puterea de încălzire mai mare face acest dispozitiv mult mai productiv, deoarece este capabil să încălzească până la 5,5 litri de apă pe oră.

O caracteristică distinctivă și un avantaj clar în favoarea acestui dispozitiv este încărcarea mai mică a flaconului. O sticlă de apă potabilă este instalată într-un dulap, un sifon încorporat cu o conductă de admisie este pus pe gâtul sticlei și trebuie doar să urmăriți indicatorul privind disponibilitatea apei. Un astfel de distribuitor îți va facilita foarte mult viața!

HotFrost V115AE - Alegerea ta în favoarea calității!

Produse similare
HotFrost  V115B
HotFrost V 115
HotFrost V118
- 30%
HotFrost  V115CE
- 27%
HotFrost 35AEN
sale
HotFrost V900CS