Despre noi

„Apă Bună”  este extrasă din zona ecologică a Moldovei, din sondele cu o adâncime de 120 m, situate în Rezervaţia cultural-naturală Orheiul Vechi.

Datorită sistemului avansat de îmbuteliere, care corespunde tuturor standardelor internaționale – apa își menține prospețimea și își păstrează aportul de minerale benefice pentru organism.

Apa extrasă din sondele noaste conține doar minerale naturale, mineralizarea medie fiind până la  500mg/l și este recomandată pentru consumul femeilor însărcinate și a copiilor.

Pentru a ajunge la masa Dvs. Apă Bună trece câteva etape de tratare si condiţionare suplimentară cu cele mai moderne metode:

- filtrarea mecanică care separă impurităţile mecanice;


- dedurizarea parţială reduce duritatea apei până la valorile recomandate;

- tratarea cu raze ultraviolete sterilizează apa de micropoluările biologice;

- filtrarea prin cărbune activ înlătură micropoluările organice;

- osmoza inversă reduce mineralizarea totală a apei până la valorile optime pentru o apă potabilă;

- ozonizarea purifică apa prin una din cele mai eficiente şi inofensive metode şi o îmbogăţeşte cu oxigen. Aceasta permite sa obţinem un produs, care totalmente corespunde cerinţelor moderne de calitate.

Calitatea si gustul "Apa Buna" sunt apreciate din plin de clienţii noştri si de specialişti: incepând cu anul 2000, "Apă Bună" a participat de 7 ori la concursurile organizate in cadrul expoziţiilor specializate si de fiecare dată a ocupat primul loc la nominaţia "Ce-a mai bună apă potabilă".

Referindu-ne la apa îmbuteliată, atenţionăm faptul că în prezent ea are prioritate maximă față de alte surse de apă, pentru calitatea și securitatea ei. Competivitatea producătorilor crează concurenţa care asigură satisfacerea intereselor consumatorului. Buteliile sunt confecţionate dintr-un policarbonat neutru, care permite păstrarea şi transportarea apei fără a pierde capacitățile gustative și chimice.

Serviciul clientelă și recepționare a  comenzilor de apa "Apa Buna" o puteţi face la tel.: 14600.