Despre noi

„Apă Bună” - apa din una dintre cele mai bune surse ale Moldovei, sonde cu adîncimea de 120 m, situate în Rezervaţia cultural-naturală Orheiul Vechi.

Metodologia de producere corespunde standardelor internaţionale pentru apa potabilă, şi permite păstrarea proprietăţilor naturale a apei noastre.

Noi nu influienţăm asupra apei noastre prin adaugarea artificială de minerale, noi atragem atenţie sporită conţinutului celui mai optim, ideal de minerale, caracteristică unei "ape vii"

Apă Bună - apă potabilă, destinată consumului curent (zilnic). Mineralizarea medie (500 mg/l) a acesteia, permite în comparaţie cu apa minerală, consumarea ei fără limitări şi este recomandată femeilor însărcinate şi copiilor.

Dar înainte de a ajunge la masă Dvs, ''Apă Bună" mai trece o tratare si condiţionare suplimentară cu cele mai moderne metode:

- filtrarea mecanică separă impurităţile mecanice;

- dedurizarea parţială reduce duritatea apei pînă la valorile recomandate;

- tratarea cu raze ultraviolete sterilizează apa de micropoluările biologice;

- filtrarea prin cărbune activ înlătură micropoluările organice;

- osmoza inversă reduce mineralizarea totală a apei pînă la valorile optime pentru o apă potabilă;

- ozonizarea purifică apa prin una din cele mai eficiente şi inofensive metode şi o îmbogăţeşte cu oxigen. Aceasta permite sa obţinem un produs, care totalmente corespunde cerinţelor moderne de calitate.

Apa este îmbuteliată în volum de 19 L.

Calitatea si gustul "Apei Bune" sunt apreciate din plin de clienţii noştri si de specialişti: incepînd cu anul 2000, "Apă Bună" a participat de 7 ori la concursurile organizate in cadrul expoziţiilor specializate si de fiecare dată a ocupat locul intîi la nominaţia "Ce-a mai bună apă potabilă".

Referindu-ne la apa îmbuteliată atenţionăm faptul că în prezent ea are prioritate asupra altor surse de aprovizionare cu apă prin garantarea maximă a calităţii şi a securităţii.Competivitatea producătorilor crează concurenţa ce asigură satisfacerea intereselor consumatorului. Buteliile sunt confecţionate dintr-un policarbonat neutru, care permite păstrarea şi transportarea apei.