HotFrost V 840

5100 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Modelul distribuitorului de apă HotFrost V840 este un dispozitiv cu un design cu adevărat exclusivist, care distinge distribuitorul în categoria sa de preț. Forma elegantă a carcasei și materialele din care este confecționat nu fac să se îndoiască de calitatea acesteia. Elementele laterale ale corpului rece sunt realizate din metal.
Panoul frontal lucios negru contrastează favorabil cu culoarea principală de alb-zăpadă a distribuitorului. Pe acest panou există indicatori LED care vă vor ține la curent cu ceea ce se întâmplă cu dispozitivul: încălzește apa, există răcire. Luminile LED luminoase sunt vizibile atât în întuneric complet, cât și în lumina soarelui luminos.
Pentru a umple cana cu apă, este nevoie doar de un efort minim - sistemul de împingere ușor de utilizat este intuitiv chiar și pentru o persoană care nu a mai întâlnit un astfel de dispozitiv înainte. Temperatura apei din rezervoarele mai răcoroase este de la 5 la 95 ° C.
HotFrost V840 este o unitate completă, cu răcire de tip compresor. Răcirea compresorului este un sinonim pentru performanțe ridicate și funcționare rapidă. Nu contează care este temperatura din interiorul camerei - distribuitorul dvs. va funcționa întotdeauna cu eficiență maximă.
Principala diferență între acest model particular și răcitoarele similare este puterea crescută de încălzire. Cu această caracteristică, coolerul a devenit mult mai productiv - acum este capabil să încălzească până la șase litri de apă în fiecare oră! HotFrost V840 vă va oferi ceai sau cafea fierbinte în orice moment și în orice volum.

Produse similare
new
HotFrost V1133
5400 lei
HotFrost V 115
4500 lei
HotFrost V 840S
5100 lei
new
-22%
HotFrost V 8020
5100 lei
4000 lei