HotFrost 45 AS

6400 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Modelul răcitorului HotFrost 45AS este ideal pentru cumpărătorul exigent și, în același timp, înflăcărat, cineva care a avut mult timp cu ochii pe linia de răcire premium ale producției noastre, dar nu a îndrăznit să facă acest lucru din orice motiv. Acest model vă va mulțumi plăcut cu prețul său, care este mai tipic pentru dispozitivele cu o încărcare standard a sticlei.

HotFrost 45AS este echipat cu un mecanism de încărcare a fundului pentru sticlă - cea mai nouă tehnologie din acest domeniu. Acest mecanism va oferi servicii neprețuite utilizatorilor cărora nu le place în special să transporte sarcini mari. În cazul nostru, încărcarea mai mică a sticlei anulează toate eforturile necesare anterior pentru a schimba rezervorul de apă gol pe unul nou. În plus, o sticlă ascunsă în carcasă nu va încălca în niciun fel interiorul camerei tale. Dacă preferi minimalismul în orice, HotFrost 45AS este exact cel mai rece.

Câteva proprietăți utile ale acestui model:

- Pe lângă butoanele standard pentru scurgerea apei reci și calde (≥ + 92 ° C și respectiv ≤ + 7 ° C), răcitorul are un buton separat pentru apă la temperatura camerei.

- Alimentarea cu apă se face dintr-un robinet pentru a scurge apa. Un alt mic plus în favoarea acestui model pentru fanii minimalismului.

- Acest cooler este echipat cu protecție pentru copii. Aceasta înseamnă că orice descărcare accidentală de apă clocotită de la robinet este blocată. Această caracteristică face HotFrost 45AS o opțiune ideală pentru familiile cu copii mici.

- Zona robinetului de scurgere este echipată cu un fundal albastru plăcut, pentru care se folosește un comutator separat pe partea din spate a dispozitivului.

Produse similare
new
-7%
HotFrost V115A
5900 lei
5500 lei
HotFrost 35AEN
5700 lei
HotFrost 45A red
6400 lei