HotFrost V115AE

5200 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

În linia HotFrost V115, coolerele sunt prezentate în diferite modificări: cu răcire compresorului, cu răcire cu compresor și dulap, cu răcire electronică și dulap, cu frigider și cu încărcarea de jos a buteliei. O mare varietate de modele va satisface gustul chiar și celor mai pretențioși clienți.

Să aruncăm o privire mai atentă la HotFrost V115AE.

Răcitorul este prezentat în culoarea albă tradițională. Eleganța și rigoarea deosebite a acestui model sunt date de o inserție gri închis în zona de distribuție a apei. Acest model este perfect pentru absolut orice stil datorită designului său original și elegant, care include forme simple, linii sofisticate.

Punctul culminant al dozatorului este robinetele îngrijite de tip „presare cupă”, acestea sunt foarte ergonomice și convenabile, deoarece este necesară o singură mână liberă (în care se află cupa) pentru a trage apă. Aceste macarale sunt cele mai populare în conformitate cu sondajul consumatorilor noștri.

Răcitorul folosește un tip de răcire termoelectric. Puterea de încălzire mai mare face acest dispozitiv mult mai eficient, deoarece este capabil să încălzească până la 5,5 litri de apă pe oră.

O caracteristică distinctivă și un avantaj clar în favoarea acestui dispozitiv este încărcarea de jos a buteliei. Butelia cu apă potabilă este instalată într-un dulap, sifonul încorporat cu un tub de aspirație este pus pe gâtul sticlei și trebuie doar să urmăriți indicatorul prezenței apei. Un astfel de dozator vă va facilita foarte mult viața!

HotFrost V115АE - alegerea dvs. în favoarea calității!

Produse similare
new
-7%
HotFrost V115A
5900 lei
5500 lei
HotFrost 35AEN
5700 lei
HotFrost 45 AS
6400 lei
HotFrost 45A red
6400 lei