HotFrost 45A red

6400 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Faceți cunoștință cu HotFrost 45A Red - acesta este un alt model popular cu amplasare buteliei în partea de jos a dispozitivului. Acest model se va încadra perfect în interiorul oricărui stil și va deveni și un accent adițional culorii sale roșii.

Noul mecanism de încărcare a unei sticle de apă va fi apreciat de utilizatorii care deja s-au deprins cu modelele de coolere cu butelia în partea de sus. De fapt, ridicarea unei butelii de apă care cântărește aproape 20 kg nu este o sarcină ușoară! Acum este suficient să deschizi ușa și să poziționezi sticla în interior.

HotFrost 45A Red are câteva caracteristici deosebite:

- Există un buton separat pentru apa de temperatura camerei. În plus, coolerul oferă apă cu temperatură standart: fierbinte (≥ + 92 ° C) și rece (≤ + 10 ° C).

- În loc de două robinete de scurgere, este numai unul - elegant și minimalist!

- Pe butonul apei fierbinți este instalat un blocaj special, care împiedică scurgerea accidentală a apei. Acest lucru va fi util în special pentru familiile cu copii mici care încep a explora tot din jur.

- robinetul se iluminează; această funcție poate fi pornită și dezactivată printr-un buton din partea din spate dispozitivului.

Produse similare
new
-7%
HotFrost V115A
5900 lei
5500 lei
HotFrost 35AEN
5700 lei
HotFrost 45 AS
6400 lei