HotFrost V450ASM

7300 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Cooler inovator HotFrost V450ASM.

Acest model întruchipează soluțiile inginerești pe care consumatorul le aștepta de mult timp.

1. Igienizarea (dezinfectarea) răcitorului.

Mulți consumatori gândesc că dispozitivul, creat pentru asigurarea cu apă potabilă pură, trebuie curățat periodic. Procedura standard de spălare a unui cooler nu este comodă pentru toți și necesită  timp.

Acum, coolrul este igienizat automat fără efort o dată pe zi sau poate fi setată manual ora convenabilă.

Bacteriile care, din orice motiv, ar putea fi în apă, sunt distruse cu ajutorul ozonului, care se produce cu ajutorul sistemului de ozonizare a apei.

Sistemul de salubrizare este echipat cu un colector de impurități și de un separator care previne scurgerile de ozon.

2. Ergonomie modernă și design rece.



Panoul de control al coolerului este realizat din acril de înaltă calitate, cu o textură din oțel inoxidabil. Unghiul de înclinare al panoului este convenabil atât pentru o imagine de ansamblu vizuală a elementelor de control, cât și pentru contactul cu acestea.

Acest model a lăsat în trecut butoanele mecanice pentru alimentarea cu apă.

Coolerul este dotat cu butoane tactile (electronice) cu indicații de culori corespunzătoare, ceea ce face mai ușor să înțelegeți ce funcție este activată.

Modelul dat  are setări de protecție pentru copii, care blochează funcția de pornire a apei fierbinte.

Remarcabilă poate fi și funcția modernizată de setare a funcției de reținere a apei pentru protecția copiilor poate fi deonectată timp de 3 secunde.

Din motiv că în acest model se folosește partea de jos pentru plasarea sticlei (în dulapul pentru butelie), controlul vizual al nivelului apei, este amplasat pe panoul de control, prin un indicator al nivelului apei în sticlă, anunțind necesitatea înlocuirii sticlei.

3. Rata de colectare a apei.

Pentru ca utilizarea coolerului să fie mai confortabilă, puteți umplea o sticla de 0,5L timp de 14 secunde. Aceeași cantitate de apă în modelele standarte necisită 25 de secunde.

Produse similare
HotFrost 35AEN
5700 lei
HotFrost 45 AS
6400 lei
HotFrost 45A red
6400 lei
new
-7%
HotFrost V115A
5900 lei
5500 lei