New
Sale
Dozator de apă HotFrost D95F
Dozator de apă HotFrost D95F
Dozator de apă HotFrost D95F

Dozator de apă HotFrost D95F

1500 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Dozatorul HotFrost D95 F (cu incalzire si fara racire cu apa) are stabilitate ridicata si durata de functionare. La crearea carcasei a fost folosit un plastic foarte durabil, care este capabil să reziste la impacturi ușoare și alte posibile daune fizice în limite rezonabile.

La prima vedere, HotFrost D95F seamănă cu ceva dintre predecesorii săi - „manichinele” D15F și D90F. În funcțiile lor, ele sunt aproape identice. Ca și până acum, dozator poate furniza apă la două temperaturi: apă practic clocotită (+90-95°C), pe care o vei folosi pentru prepararea băuturilor calde și apă la temperatura camerei pentru a o bea în forma sa originală.

Vrei să știi exact în ce mod se află răcitorul? Acest lucru vă va ajuta cu două indicatori LED mici de culori diferite, situate deasupra zonei robinetului de scurgere. În timpul funcționării dispozitivului, aceste LED-uri vor fi aprinse, indicând faptul că răcitorul este în modul activ.

Dimensiunile acestui dozator sunt unul dintre principalele sale avantaje. În orice cameră, acest bebeluș nu va ocupa mult spațiu, așa că poate fi achiziționat și plasat literalmente oriunde.

Acest cooler, ca multe altele, este garantat de noi pe o perioada de 2 ani.

Produse similare
HotFrost D65E
2200 lei