HotFrost V115A

5900 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

S-ar putea să vă gândiți la "Două de un fel" atunci când comparați HotFrost V1133 cu noul nostru HotFrost V115A. Nu există nicio îndoială că aceste modele împărtășesc un concept de design similar.

În gama noastră actualizată, HotFrost V115 este disponibil în diferite versiuni: cu răcire prin compresor, cu răcire prin compresor cu dulap, cu răcire electronică cu dulap, cu cameră de răcire și cu sticlă cu încărcare prin fund. Gama largă de modele îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

Să ne oprim asupra HotFrost V115A mai în detaliu.

Dozatorul este prezentat într-o culoare albă tradițională. O inserție de culoare gri închis în zona de distribuție a apei adaugă o eleganță și o austeritate deosebită acestui model. Acest model se va potrivi perfect cu orice stil datorită designului său original și elegant, care include forme simple, linii rafinate.

Robinetele de tip "push-to-mug" sunt un punct forte al dozatorului, fiind foarte ergonomice și convenabile, deoarece este nevoie de o singură mână liberă (ținând paharul) pentru a trage apa. Aceste robinete sunt cele mai populare conform sondajului nostru pentru clienți.

Dozatorul folosește un compresor de refrigerare, ceea ce îl face independent de temperaturile ambientale și este ideal pentru companiile cu un număr mare de angajați. În acest fel, vă puteți stinge oricând setea cu un pahar de apă rece. Performanța sa de încălzire îmbunătățită îl face și mai eficient, deoarece poate încălzi până la șase litri de apă pe oră. 

O caracteristică distinctivă și un avantaj distinct în favoarea acestui aparat este încărcarea de jos a sticlei.  Trebuie doar să plasați o sticlă de apă potabilă în dulap, să glisați o pompă integrată pe gâtul sticlei și să urmăriți indicatorul de disponibilitate a apei. Acest dozator vă face viața mult mai ușoară!

HotFrost V115A este alegerea dumneavoastră pentru calitate!