HotFrost V115C

4700 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Model cu răcire cu compresor și dulap - HotFrost V115C.

 

Știm cum arată culoarea unui drum asfaltat după ploaie. Gri închis, dar nu negru, este atât strict cât și elegant, simplu și bogat. În frumusețe și rafinament, se apropie de antracit. Această culoare este accentuată în designul noii linii de dozatoare HotFrost V115. Combinația de antracit cu alb democratic creează versatilitatea utilizării sale în aproape orice interior și va ajuta la sublinierea expresivității designului camerei.

 

Înălțimea dozatorului  HotFrost V115C 1 metru este cea mai ergonomică pentru europenii de înălțime medie. Când schimbați sticla, nu trebuie să o ridicați prea sus, în timp ce nu trebuie să vă aplecați pentru a turna apă într-un pahar.

 

Puterea de încălzire de 650 de wați vă permite să obțineți până la 5,5 litri de apă pe oră la o temperatură care atinge 90C °. Răcirea prin compresor a acestui dispozitiv produce până la 2 litri pe oră de apă rece 5-7°C.

 

Robinetele de apăsare (presiune cu ceașcă) sunt cele mai populare conform unui sondaj efectuat de consumatorii noștri. La crearea liniei de dozatoare V115, designerii HotFrost au adăugat și elemente de culoare asfalt umed la robinete, ceea ce a făcut acest model și mai atractiv și mai luminos.

Produse similare
new
HotFrost D120F
1500 lei