HotFrost D115

2800 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Avantaj al HotFrost D115 este compacitatea sa, cu același set de funcții pe care le îndeplinesc răcitoarele de dimensiuni mari.

Răcitorul este prezentat în culoarea albă tradițională. Eleganța și rigoarea deosebite a acestui model sunt date de o inserție gri închis în zona de distribuție a apei. Acest model este perfect pentru absolut orice stil datorită designului său original și elegant, care include forme simple, linii sofisticate.

Dispozitivul este echipat cu un sistem de răcire cu compresor, are o performanță ridicată - livrează până la doi litri de apă rece pe oră și este potrivit pentru instalarea în birouri cu numeroși angajați.

Punctul culminant al dozatorului este robinetele îngrijite de tip „cup-push”, acestea sunt ergonomice și convenabile în sensul că o singură mână liberă (în care se află cupa) este necesară pentru a trage apă. Aceste macarale sunt cele mai populare în conformitate cu sondajul consumatorilor noștri.

Un astfel de cooler va fi util oriunde: acasă, la birou, la țară, cu alte cuvinte, în orice cameră în care există o masă.

Produse similare
-11%
HotFrost V118E
HotFrost V 115
HotFrost V118
-30%
HotFrost  V115CE