HotFrost V 840S

5100 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Modelul coolerului de apă HotFrost V840S are un design cu adevărat exclusiv, în categoria sa de preț. Forma elegantă a carcasei și materialele din care este confecționat comfirmă acest fapt. Elementele laterale ale corpului rece sunt realizate din metal.


Panoul frontal lucios negru contrastează  cu albul carcasei coolerului. Pe panou sunt indicatori LED care vă arată ce se întâmplă: încălzirea apei sau răcire. Luminile LED sunt vizibile atât în întuneric, cât și la lumina soarelui.


Pentru a umple cana cu apă, este nevoie de un efort minim - sistemul de împingere este simplu în utilizare. Temperatura apei din rezervoare este de la 5 la 95° C.


HotFrost V840S este un dispozitiv complet, cu răcire de tip compresor. Răcirea compresorului este sinonimul performanței ridicate și funcționării rapide. Nu contează temperatura din interiorul camerei - coolerul dvs. va funcționa întotdeauna cu eficiență maximă.


Principala diferență între acest model și cele similare lui, este puterea de încălzire. Această caracteristică, face coolerul mult mai productiv și capabil să încălzească până la șase litri de apă în fiecare oră! HotFrost V840S vă va oferi ceai sau cafea fierbinte în orice moment și în orice volum.