HotFrost V 840S

4500 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Modelul distribuitorului de apă HotFrost V840S este un dispozitiv cu un design cu adevărat exclusivist, care distinge distribuitorul în categoria sa de preț. Forma elegantă a carcasei și materialele din care este confecționat nu fac să se îndoiască de calitatea acesteia. Elementele laterale ale corpului rece sunt realizate din metal.
Panoul frontal lucios negru contrastează favorabil cu culoarea principală de alb-zăpadă a distribuitorului. Pe acest panou există indicatori LED care vă vor ține la curent cu ceea ce se întâmplă cu dispozitivul: încălzește apa, există răcire. Luminile LED luminoase sunt vizibile atât în întuneric complet, cât și în lumina soarelui luminos.
Pentru a umple cana cu apă, este nevoie doar de un efort minim - sistemul de împingere ușor de utilizat este intuitiv chiar și pentru o persoană care nu a mai întâlnit un astfel de dispozitiv înainte. Temperatura apei din rezervoarele mai răcoroase este de la 5 la 95 ° C.
HotFrost V840S este o unitate completă, cu răcire de tip compresor. Răcirea compresorului este un sinonim pentru performanțe ridicate și funcționare rapidă. Nu contează care este temperatura din interiorul camerei - distribuitorul dvs. va funcționa întotdeauna cu eficiență maximă.
Principala diferență între acest model particular și răcitoarele similare este puterea crescută de încălzire. Cu această caracteristică, coolerul a devenit mult mai productiv - acum este capabil să încălzească până la șase litri de apă în fiecare oră! HotFrost V840S vă va oferi ceai sau cafea fierbinte în orice moment și în orice volum.

Produse similare
HotFrost 350ANET silver
HotFrost  V115B
HotFrost 45 AS
HotFrost V 115
HotFrost 350ANET gold
HotFrost V115AE
HotFrost 45A red
HotFrost 35AN
HotFrost V 840
HotFrost V400BS