HotFrost 35AN

5500 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Un cooler alternativ la gama premium HofFrost 30A.

Acest cooler este în aceeași gamă de prețuri ca și coolere cu sticle cu încărcare sus. 


Un astfel de model este necesar (sau va fi chiar foarte util) dacă cumpărați un cooler pentru o cameră în care nu doriți să încălcați caracteristicile interioare. Acest lucru este util mai ales dacă credeți că un recipient cu apă cu aspectul său va strica întreaga imagine externă.

Coolerul HotFrost 35AN este incredibil de ușor de utilizat. Proprietarul acestui model, care va trebui să se ocupe de schimbarea sticlei, va putea evalua pozitiv sistemul de încărcare mai mică a sticlei. Acest sistem este foarte simplu și necesită eforturi minime.

Funcții utile ale acestui cooler:

- Pe lângă butoanele obișnuite pentru furnizarea apei reci și calde (≤ + 7 ° C și ≥ + 92 ° C), răcitorul are un buton pentru distribuirea apei reci (aproximativ + 15 ° C).

- Îmbutelierea apei provine de la un singur robinet - acest lucru face ca procesul să fie confortabil și estetic.

- Acest răcitor va atrage familiile cu copii mici, deoarece răcitorul are un buton de alimentare cu apă caldă cu funcție de protecție a copilului, ceea ce face ca HotFrost 35AN să fie absolut sigur pentru copiii dvs.

- Există un robinet de scurgere a iluminării de fundal, care este reglat de un comutator de comutare (pornit / oprit) pe panoul din spate al răcitorului.

Produse similare
HotFrost 350ANET silver
HotFrost 45 AS
HotFrost 350ANET gold
HotFrost 45A red
HotFrost V400AS