HotFrost 350ANET gold

5700 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Coolerul HotFrost 350 ANET este o combinație din tehnologiile și tendințele designului.

Cea mai la modă culoare champagne metallic, în combinație cu negrul, arată cu siguranță neobișnuit de aristocratic și se încadrează armonios în interioarele de lux.

Dulap de incarcare a buteliei este jos și este cea mai convenabilă și estetică modalitate de instalare a sticlei, care vă va proteja și apa de lumina directă a soarelui și o va păstra proaspătă și sănătoasă.

Exclusivitatea modelului HotFrost 350 ANET se reflectă și în panoul tactil, iar răcirea termoelectrică asigură funcționarea silențioasă a sistemului.

Iar cel mai neobișnuit element al acestui model este un ceainic de un litru mic in interior, elementul cu care ne-am obișnuit în mod tradițional să-l folosim la prepararea ceaiului și a altor băuturi.

Acest cooler a fost creat atât pentru cei ăn viața căror ceremoniile de ceai au un loc deosebit, cât și pentru cei cărora nu le place „să aștepte până fierbe apa în ceainic”

Puterea de încălzire - 1100 wați vă asigură cu  8 litri de apă fierbinte pe oră, temperatura apei atinge aproape un punct de fierbere de 99 ° C.

Ușa transparentă care acoperă zona de alimentare cu apă oferă o ușurință suplimentară aspectului dispozitivului.