HotFrost 350ANET gold

5500 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Coolerul HotFrost 350 ANET este o combinație între cele mai noi tehnologii și tendințe de design.

Cea mai la modă culoare metalică șampanie astăzi, în combinație cu negrul, arată cu siguranță neobișnuit de aristocratic și se încadrează armonios în interioarele de lux.

Sarcina mai mică (plasarea flaconului în dulap) este cea mai convenabilă și estetică modalitate de instalare a sticlei, care vă va proteja și apa de lumina directă a soarelui și o va păstra proaspătă și sănătoasă.

Unicitatea răcitorului HotFrost 350 ANET se reflectă și în controlul ușor al opțiunilor de la panoul tactil, iar răcirea termoelectrică asigură funcționarea silențioasă a sistemului.

Iar cel mai neobișnuit element al răcitorului HotFrost 350 ANET este un ceainic de un litru mic, pe care îl obișnuim în mod tradițional să îl folosim pentru prepararea ceaiului și a altor băuturi.

Acest cooler a fost creat atât pentru cei a căror viață este legată inextricabil de ceremoniile de ceai, cât și pentru cei cărora nu le place „așteptați mult timp o ceainică”.

Puterea ridicată de încălzire de 1100 wați asigură capacitatea de încălzire a apei calde până la 8 litri pe oră, temperatura apei calde atinge aproape un punct de fierbere de 99 ° C.

Ușa transparentă care acoperă zona de alimentare cu apă conferă o lumină suplimentară aspectului dispozitivului.

Produse similare
HotFrost 45 AS
HotFrost 45A red
HotFrost 35AN
HotFrost V400AS
HotFrost 350ANET silver