Set pentru copt "Cupcakes Fantezii Colorate" 330g

38 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Set pentru copt "Cupcakes Fantezii Colorate" 330g

Metoda de gătit:

Pregătim separat aluatul galben, roz și verde. Ingrediente necesare: 3 ouă, 60 g unt înmuiat sau margarină. - Adăugați 1 ou și 20 g de unt înmuiat (sau margarină) în conținutul pachetului. - Amestecați repede până la neted. Coaceți cupcakes. - Puneți aluatul final în forme, umplându-le la 3/4 înălțime. Puteți pune aluat de o culoare sau mai multe simultan, de exemplu, în straturi în forme. - Se coace la cuptorul preîncălzit la 180-200 C timp de 20-25 de minute. Cremă de gătit. Ingrediente necesare: 100 g unt înmuiat, 20 ml apă fierbinte sau lapte. - Bateți 100 g de unt, înmuiat la temperatura camerei, până când se formează o masă luxuriantă. - Adăugați 20 ml de apă fierbinte sau lapte în conținutul pungii, agitați până la dispariția bulgărelor. Răciți amestecul finit rapid. - Adăugați amestecul rezultat la unt și bateți cu un mixer la viteză mare timp de 3-4 minute. Decorați cupcakes-urile cu cremă. Crema poate fi aplicată cu o spatulă sau folosind o pungă de patiserie.

ingrediente:

MIX  GALBEN: Faină de grâu premium, zahăr, lapte praf degresat, praf de copt (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu - bicarbonat de sodiu), sare, aromă de vanilină, un aditiv alimentar complex (maltodextrină, colorant curcumin). 

MIX ROZ: făină de grâu premium, zahăr, lapte praf degresat, praf de copt (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu - bicarbonat de sodiu), sare, aromă de vanilină, un aditiv alimentar complex (maltodextrină, coloranți - carmin, curcumină) . 

MIX  VERDE: făină de grâu premium, zahăr, lapte praf degresat, praf de copt (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu - bicarbonat de sodiu), sare, aromă de vanilină, aditiv alimentar complex (maltodextrină, colorant clorofilă). Valoarea nutriției, valori medii în 100 g concentrat, g: proteine - 6,7; grăsimi - 0,6; carbohidrați - 79,4. Valoarea energetică (conținut de calorii) - 1465 kJ / 350 kcal. 

MIX VANILLA. Zahar, stabilizatori (guma de guar, gumă de xantan), aromă de vanilină, aromă naturală de vanilie. Valoarea nutriției, valori medii în 100 g concentrat, g: proteine - 0; grăsimi - 0; carbohidrați - 98,6. Valoarea energetică (conținut de calorii) - 1650 kJ / 394 kcal.