Premix pentru copt "Chec cu Portocala" 400g
Metoda de gătit:
Adăugați 100 ml apă caldă sau lapte, 1 ou și 60-70 g de unt înmuiat (sau margarină) sau ulei de floarea soarelui în conținutul pungii. Amestecați repede până la neted. Puneți aluatul final într-o matriță unsă cu unt sau margarină, umplându-l la 3/4 din înălțime. Coaceți la cuptorul preîncălzit la 180-200 C timp de 40-45 minute. Verificați pregătirea pentru cupcake cu un băț din lemn.
ingrediente:
Făină de grâu premium, zahăr, caisă uscată, lapte praf degresat, praf de copt (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu - bicarbonat de sodiu), sare, aromă de caise.
Premix pentru copt "Chec cu Portocala" 400g
22 lei
Cantitatea
în Chișinău este
în Moldova este