Set pentru copt "Piine Borodinskii" 500g

17 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Set de coacere "Piine Borodinskii" 500 g


Metoda de gătit:


Într-o mașină de pâine: Așezați ingredientele: 290-300 ml apă la temperatura camerei, 2 linguri de ulei vegetal, 1 pungă de amestec de pâine și 6 g drojdie uscată cu acțiune rapidă (2 lingurițe). Coaceți pâinea, alegând o greutate de o pâine de 750 g și o culoare medie a crustei. .După coacere, scoateți pâinea din matriță, puneți un suport de sârmă, acoperiți cu un prosop și lăsați să se răcească. În cuptor: Turnați amestecul de pâine într-un bol adânc, adăugați 6 g de drojdie uscată, cu acțiune rapidă (2 lingurițe) și amestecați. Se adaugă treptat 290-300 ml apă la temperatura camerei și 2 lingurițe. linguri de ulei vegetal. Frământați aluatul timp de 5-7 minute, până când va ține pasul cu pereții bolului. Acoperiți aluatul cu un prosop și lăsați 40-50 minute într-un loc cald (evitați ciorbele!). Se frământă aluatul, se formează o bucată de aluat și se pune pe o foaie de copt unsă sau într-un vas de copt. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați deoparte într-un loc cald timp de 50-60 de minute până când testul este mărit în volum de 2-3 ori. Transferați cu atenție piesa de prelucrat într-un cuptor preîncălzit la o temperatură de 200-210 ° C. Se coace timp de 35-45 de minute până când este crocant. După coacere, puneți pâinea pe un suport de sârmă, acoperiți cu un prosop și lăsați să se răcească.


ingrediente:


Faina de grau premium, faina de secara decojita, zahar, malț de secară fermentat, sare, gluten de grâu, coriandru, semințe de caras, făină de malț de orz, regulator de aciditate - acid citric, zahăr colorant E150s.

Produse similare
Kisel cu Fructe si Pomusoare 220g
-19%
Premix pentru copt
Kiseli cu Afine 220g
Kisel cu Capsuna 220g
Premix pentru copt
Premix pentru copt
Kisel cu Merisoare 220g